Prenesite katalog personaliziranih poslovnih daril GOAT STORY

Vsako dobro partnerstvo se začne s kavo.

Pokažite svojim poslovnim partnerjem, strankam ali predani ekipi, kako zelo jih cenite, s personalizirano kavno embalažo GOAT STORY, z unikatnim kompletom za hladno varjenje kave - Cold Brew Kit ali edinstveno personalizirano skodelico za kavo GOAT Mug.

NAVDUŠITE SVOJE STRANKE IN PARTNERJE

Negujte odnose s svojimi partnerji in strankami z edinstvenimi kavnimi darili vrhunske kakovosti, ki jih ne bodo nikoli pozabili. Z izbiro kave GOAT STORY, kompletom za hladno varjenje kave ali skodelice GOAT Mug boste pokazali slog in okus. Postavite svojo blagovno znamko v središče pozornosti. 

CENITE SVOJE ZAPOSLENE

Nihče ni vesel svinčnika za darilo. Vsi pa so veseli kave! Poskrbite za nepozabno dobrodošlico novih članov ekipe s personaliziranim kavnim presenečenjem. Kavna darila krepijo zvestobo in ustvarjajo dobro razpoloženje v vaši organizaciji. 

Super količinski popusti

Povsem vseeno je, ali potrebujete zgolj nekaj kosov ali večje količine – izdelamo lahko vse. Res pa je, da z višanjem količin lahko znižamo ceno na kos.  

Personalizirani kavni izdelki

Izpostavite svojo blagovno znamko ali logotip na naših čudovitih kavnih embalažah, kozarcih za hladno varjenje kave - Cold Brew Kit ali odštekani kavni skodelici GOAT Mug. Želite dodati sporočilo ali opis po vaši želji? Ni problema! 

Specialty Kave

Ponosni smo na našo malo pražarno, ki nam omogoča, da našim strankam dostavljamo zgolj najboljšo in vedno svežo praženo kavo. Kavo spražim po naročilu za vaše naročilo, tako da bo povsem sveža!

KAKO NAROČITI

POVPRAŠEVANJE

Pošljite nam povpraševanje na info@goat-story.si ter nam povejte kateri izdelek želite personalizirati in kako. Sporočite nam še okvirne količine ter kakršno koli dodatno željo. Prav tako ne pozabite poslati svojega logotipa v vektorski obliki, da vam lahko pripravimo brezplačen predogled. 

DESIGN

Na podlagi vaših zahtev in želja bo naša ekipa oblikovalcev pripravila izris personaliziranega izdelka GOAT STORY. Tako si boste lažje predstavljali, kako bo končni izdelek izgledal. 

NAROČILO

Ko boste zadovoljni s končnim predogledom, vam bomo v odobritev poslali ponudbo in vse podrobnosti o nadaljnjih korakih.

PRIPRAVA IN POŠILJANJE

V zadnjem koraku bomo poskrbeli za čim hitrejšo pripravo vašega naročila in pošiljanje. Ko bo vaše naročilo na poti k vam, vam bomo sporočili vse podatke za sledenje.

Kontaktirajte nas tukaj

Naša predana ekipa bo poskrbela za vam prilagojeno kavno izkušnjo od povpraševanja do dostave.