Kava je nepozaben zaključek kulinaričnega doživetja

Ko ste gostom prikazali najboljše, kar ponuja vaša edinstvena kuhinja, bo GOAT STORY specialty kava zaokrožila doživetje okusov z najboljšim, kar ponuja svet kave. Ročno pridelana in sveže pražena, polna kompleksnih okusov. 

Spoznajte, kako lahko z edinstveno kavo in posebnimi načini priprave zaokrožimo vašo kulinarično ponudbo. Ali se naročite na degustacijo kave pod vodstvom našega glavnega pražarja.

KOMPLEKSNOST OKUSOV, KI SE NE KONČA PRI HRANI

Specialty kava z več kot tisoč snovmi, ki ji dajejo okus in aromo, vsakemu ljubitelju okusov odpira nova obzorja kulinaričnega raziskovanja. Izkoristite pestrost okusov kave iz najboljših svetovnih kavnih regij. Naj vaši gostje uživajo v kavi, kakršne še niso poskusili.

SVEŽE IN LOKALNO PRAŽENA KAVA

Specialty kavo GOAT STORY v majhnih količinah pražimo v Ljubljani. S posebnim blagim načinom praženja iz kave potegnemo le prvinske okuse, ki jih skriva kavno zrno, brez grenkega in zažganega priokusa po praženju. Sveže praženo vam jo dostavimo v vašo restavracijo.

EDINSTVEN NAČIN PRIPRAVE

Svetujemo vam, kakšna vrsta priprave je primerna za vsako kavo in vam pomagamo usvojiti znanja, kako kavo pripraviti tako, da bo z okusom in aromo navdušila vaše goste.

ALI BO SPECIALTY KAVA VŠEČ NAŠIM GOSTOM?

V naši ponudbi boste vedno našli ekskluzivno ponudbo kave, ki bo potešila radovednost najbolj zvedavih gostov. Za bolj tradicionalne pivce kave pa pražimo tudi kave, katerih okusi so bolj podobni kavam, ki smo jih vajeni, vendar brez grenkobe in zažganega priokusa. Pomagali vam bomo izbrati pravo!

GOSTOM BI ŽELELI PONUDITI OSEBNO KAVNO IZKUŠNJO

S pomočjo posebne naprave, ki je plod lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj, gostom pripravite edinstveno doživetje priprave kave pred njihovimi očmi. Ročna priprava filter kave z napravo GINA je posebno doživetje, kjer gostje v živo opazujejo, kako voda pronica prek sveže zmlete kave in ustvarja nepozabno kulinarično doživetje.

KAKO PRIDOBIMO ZNANJE O KAVI IN NJENI PRIPRAVI?

Za vas in vašo ekipo lahko pripravimo izobraževanje s področja kave, kjer vam bomo predstavili kavo od zrna do skodelice ter vam pokazali, kako pripraviti najbolj okusno skodelico kave, ki so jo vaši gostje poskusili.

Priznam, sem ljubitelj dobre hrane in enkratnih kulinaričnih doživetij. Globoko spoštujem trud in kreativnost slovenskih restavracij. A vendar mi ob vsakem obisku odlične restavracije manjka tista pika na i ... zaključek kulinaričnega doživetja s kavo, ki bi me popeljala v novo dimenzijo okusov.

Zato smo v GOAT STORY za restavracije pripravili posebno ponudbo specialty kave, naprav za pripravo kave in izobraževanja, s katero želimo vam, ki nas razvajate z odlično kulinariko, pomagati k še večjemu zadovoljstvu vaših gostov.

Vabim vas v svet sveže pražene specialty kave!

Anže Miklavec

GOAT STORY

GOAT STORY ceo Anze Miklavec explaining his story and speciality coffee

Stopite v stik z nami

GOAT STORY je ekipa navdušencev in strokovnjakov s področja kave. Poskrbeli bomo, da bodo vaši gostje doživeli povsem novo izkušnjo kave.