ARCO: ročni in električni kavni mlinček v enem.

PREDNAROČILO

Sveže zmleta kava je osnova. Pa ste se kdaj vprašali, kako sploh meljemo kavo? Vas prepriča izjemna kakovost mletja ročnih mlinčkov? Ali udobje električnih?

Po dveh letih razvoja predstavljamo kavni mlinček, ki ste si ga vedno želeli. ARCO je zapolnil vrzel med izjemno kakovostjo mletja ročnih ter preprosto uporabo električnih mlinčkov.

Si pristaš ročnih mlinčkov? ARCO je na voljo tudi kot izjemno natančen ročni mlinček, ki omogoča nastavljanje 180 stopenj grobosti mletja z inovativnim obročem za nastavljanje. Tako boste enostavno našli pravo nastavitev, ne glede na vrsto in način priprave kave!

Kavni mlinček, kot ga še ni bilo

  • Izjemna kakovost mletja, ki zagotavlja boljši okus kave.
  • Obroč za nastavljanje grobosti mletja omogoča izjemno natančno profiliranje kave.
  • Mlinček sprejme do 50g kave naenkrat.
  • Električni in ročni mlinček v eni napravi - odlična kakovost mletja ob ugodni ceni.

ARCO v primerjavi z drugimi mlinčki

Dva v enem

Ročni mlinček. Električni mlinček. Združena v enotni izkušnji mletja kave. Lahko ga poženete z rokami, kjerkoli. Ali ga priključite na električni nosilec. Izjemno!

PREDNAROČILO

“Oblika mlinčka ARCO v celoti sledi uporabnosti. Želeli smo združiti uporabniško izkušnjo električnih mlinčkov, kakršne smo vajeni, s preprostimi nastavitvami in izjemno kakovostjo mletja, ki jo zagotavljajo najboljši ročni mlinčki. Tudi ime predstavlja koncept, saj prihaja iz arhitekture, kjer je obok ("arc") element, ki povezuje dva elementa. V svetu kave ARCO povezuje dva svetova mletja kave - električnega in ročnega.

LUKA PIRNAT,

Vodja produktnega oblikovanja pri GOAT STORY

Izjemen razpon nastavitev

Izjemen razpon mletja za vsak način priprave kave - 180 nastavitev z enostavnim nastavljanjem: od izjemno finega mletja za turško pripravo, do grobega mletja za pripravo hladno varjene kave.

Podrobna sestava mlinčka ARCO

Brez izgub kave

ARCO melje brez izgub. Toliko kave v zrnu, kot pride vanj, pristane tudi v lončku, ki je na mlinček pritrjen z magnetom. Lonček je povsem prilagojen ročki naprave za espresso, tako da je doziranje izjemno enostavno in čisto.

Lonček za kavo z magnetom